duminică, 18 martie 2012

„ANAListul politic” Colea Mihăescu

... în viața de zi cu zi se dă drept popă. Această javră are funcția de episcop de Bălți și Fălești și face parte din droaia de pochi căntăreaniști ce formează Mitropolia Maldovei - reprezentanta patriarhiei ruse în RM. Cum a ajuns acest căcat cu ochi episcop? Păi a cerut ajutor separatiștilor transnistreni, care cu acordul lui Smirnov i-au oferit ajutor cu vreo 20 cazaci înarmați. Împreună cu aceștia, pupătorul de cur rusesc, a atacat sediul episcopiei de la Bălți, unde își avea reședința românul Petrea Păduraru care intenționa să scoată Bălțiul de sub jurisdicția pochilor ruși. L-au alungat și s-a făcut Mihăescu ( pochit Marchel) șef peste pulimea habotnică din regiunea Bălțiului.
   În prezent, Petrea e știut ca ÎPS Petru - Mitropolitul Basarabiei. El a stat la baza reactivării Mitropoliei Basarabiei ce ține de Patriarhia Română. Deocamdată nu știm ce epoleți are Nicolae Mihăescu, dar nu se poate să nu fie strâns legat de securitatea rusească, mai ales că șeful său e colonelul Căntărean. Circula astă toamnă un zvon prin târg, că odată ajuns la Chișinău, șeful patriarh kgb-ist Gundeaev (pochit Kiril) îl va pune pe Mihăescu în locul lui Căntărean, deoarece ultimul prea a permis rominizatsia habotnicilor și nu poate înlătura pericolul islamizatsiei și sodomizatsiei Maldovei. Iar Mihăescu părea a fi în stare să execute asemenea misiuni, mai ales că inițiatorul acestora era chiar el.

  Prin ce se remarcă acest butoi cu rahat rusesc, cu barbă? Urlă paranoic zi lumină la tot ce-i românesc sau ce  vine din vest. Distorsionează orice noutate auzită și o propovăduiește pulimii habotnice în așa fel încât credulii să nu poată dormi noaptea de teama unor himere. Știm că în RM populația e prea înapoiată. Știm că în RM până și judecătorii sau demnitarii sunt agramați. Știm că unde e prostia e direct proporțională cu habotnicia. Și ce mai știm, că habotnici în RM se declară aproape 98 la sută, dintre care (evident!) majoritatea e creștin-ortodoxă. Adică majoritatea covârșitoare a lumii din RM e ascultătoare de pochi. Pentru băbăret, popa e trimisul domnului, deci ce spune popa, a spus dumnezău, deci trebuie îndeplinit.

  Impactul uluitor pe care-l are propagarea beșinilor propagandistice cu iz de paranoia, priviți mai jos întreg reportajul, întrebați-vă despre semnificația steagurilor văzute și minunați-vă mai ales de alt beșinos propagandist Viorel Ciubotaru despre care voi vorbi altă dată.


 Văzând și auzind bipezii respectivi, ori râzi isteric, ori pupi depresia sau chiar balamucul. Cine-i imun și râde, poate revedea ninunea de mai sus.
  Bine că avem presă atât de sublimă încât nu există, că altfel nu aflam ce cufureală a dat din căcatul cu ochi Mihăescu, la comanda lui Șelin. Priviți interviul de mai jos și mulțumiți presei că scrie despre lucruri importante, de exemplu „Top 10 cele mai ciudate recorduri sexuale” și nu despre Mihăescu.


  Pentru cei ce nu știu limba frăției popoarelor și a nici cinci la sută din populația RM, citiți mai jos ce s-a borât rusește.
„Faptul că suntem vecini direcți cu țările ce intră în componența Uniunii Europene, îndeosebi cu România, care începând cu 2007 este membră cu drepturi depline a Comunității Europene, ne-a ajutat vizibil să ne convingem că puține s-au schimbat după aderarea la Uniunea Europeană. Cum trăiau românii rău, mai ales la țară, până în 2007, până la aderarea la UE, așa și trăiesc până-n prezent. Unicele inovații sunt soldații americani, autoritățile NATO, dar și creșterea datoriilor externe. Practic, țara e vândută. Ea deja, se poate spune că, nu mai aparține românilor. Decepționarea moldovenilor în eurointegrare, a fost și e „încălzită”, mai ales în ultimii doi ani și jumătate, de către autoritățile liberale ale republicii noastre, care odată cu venirea la putere, au anunțat demararea proceselor de eurointegrare. Și de atunci, a căzut cu mult nivelul vieții și bunăstării a poporului moldovenesc, și toate acestea sub privirile funcționarilor europeni. Funcționarii noștri liberali, în schimbul pomenelor europene, sunt gata să dezrădăcineze totul ce-i moldovenesc, totul ce-i național, doar să le fie pe placul stăpânilor vestici. Iată acești trei factori luați împreună, au creat baza apariției în societatea moldovenească a predispuneri, binevoitori de a uni Republica Moldova la Uniunea Vamală Rusia-Belarus și Kazahstan. Precum ni se pare, aderarea la această uniune ne va da mari perspective și poporul moldovenesc trebuie ajutat să-și găsească liniștea și bunăstarea. Le doresc, prin rugăciune, ajutor dumnezeiesc inițiatorilor acestei idei.”

  Dacă nu știți, Șelin e patronul păsădă -  partid cumpărat de la Braghiș. Tot el deține rețeaua de cinematografe „Patria”, iar denumirea e de genul „Moldova Patria mea”, „Să apărăm Patria”, „Stimă Tradiție Țară” și e lesne de înțeles ce înseamnă „patrie” și „patriot” în RM. Rusul românofob Șelin, vrea referendum pentru ca pulimea să zică „DA” aderării la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan. Șelin știe că maldavanul e prost și că pe seama lui se pot face bani. Tot prostia maldavnească e cea care-i permite să fie uluitor de tupeist și să ceară limba rusă ca a doua limbă de stat, știind că rușii nu sunt mai mulți de cinci procente. Velicorusul poate fi înțeles, că promovează interesele etniei ce o reprezintă. Nu are nicio scuză Mihăescu pentru dezinformarea dobitocilor maldavani. Vedeți că Mihăescu are orificiile anal și bucal plasate invers, deoarece-i trimisul domnului pe pământ. Din acest motiv, nu explică idiotul de ce urlă că musulmanii omoară creștinismul și totodată vrea uniune cu Kazahstan - stat unde islamul e religia dominantă. Culmea e că și în Kazahstan și în Rusia islamul și creștinismul coexistă fără probleme, dar Mihăescu e prea fățarnic și nu spune pulimii cu ce țări musulmane vrea uniune. După cum se știe fățărnicia e un atribut definitoriu al maldavanului.

  Țin să reamintesc că RM e un stat ilegal, în care, bineînțeles, nu funcționează statul de drept. Legile sale sunt hârtie igienică pentru toți, iar asta doar maldavropenii se încăpățânează să nu recunoască. În ce UE mai vrei, dacă până și pochii fac politică și contrar religiei creștine cheamă pulimea la intoleranță religioasă? Cu presa știm cum stă treaba, dar de ce nu reacționează autoritățile menite să apere legile, mai ales legea Nr. 125 din 11.05.07, Art. 15, alin. 2, care spune clar „Statul nu intervine în activitatea religioasă a cultelor. Cultele religioase şi părţile lor componente se vor abţine de la exprimarea sau manifestarea publică a preferinţelor lor politice sau favorizarea vreunui partid politic ori a vreunei organizaţii social-politice.”? Unde e acea putere liberală care suprimă tot ce e moldovenesc și nu-i aplică barem o amendă sănătoasă acestui idiot cu pretenții de popă? Ministrul Focșa știe doar să bea la volan? Ce face procuratura? 


  Individul cu sutană și cu steaguri rusești imperiale, nu e la prima abatere de la litera legii și niciodată nu a fost sancționat. În ce stat democratic funcțional nu toți oamenii sunt egali în fața legii? Faptul că ăstuia i se permite totul, până și amestecarea în treburile politice deși biserica e separată de stat, mă face să cred că acea putere liberală e de fapt în cărdășie cu pochii ilegaliști din șleahta lui Căntărean. Nu degeaba Filat, Lupu și Ghimpu se afișează pe lângă Căntărean cu lumânări de doi lei maldavnești în mână și se crucesc. Ca electoratul habotnic să-i voteze. Tot din cauza electoratului „pragmaticii” ce put a rus nu-l sancționează conform legii pe Mihăescu pentru vorbele și dezinformarea propagată de el.


  Îmi pare foarte rău că butoiul cu rahat nu l-a schimbat pe Căntărean la mitropolie și îmi pare infinit mai rău că nu am la dispoziție garniturile sovietice cu care erau trimiși românii din RSSM în Siberia. Personal aș merge la Tighina să-i dau din băsmăluță înainte de a-l deporta peste Nistru, undeva pe la Socolovca pentru a scoate localitatea din anonimat.
Comentarii
0 Comentarii
Tweet-uri

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu