vineri, 25 mai 2012

Pederastie maldavnească

    M-am săturat de sterilele discuții din societatea maldavnească, cu privire la atât de controversata lege a anti-discriminării. Le-a indicat UE ăstora de la guvernare să facă o lege menită să stopeze discriminarea pe orice criterii. Sunt de acord, da, o asemenea lege e necesară maldavanului. Mărul discordiei îl reprezintă partea legii care vorbește despre discriminarea pe criterii sexuale. Anume asta a făcut „pudicii” maldavani să se ridice-ntr-o roată la așa-zișii parlamentari din RM.
  
   De ce zic că e ridicolă atitudinea negativă față de o asemenea lege? Păi pe cine naiba-l privește dacă se freacă-n orificiul anal vecinul sau altcineva? E scris oare în lege că popa Mihăiescu va fi pătruns pe la spate? Puțini pochi o fac? Corect au spus unii, de ce pochii nu se ocupă atât de sârguincios de diminuarea procentului divorțurilor? Cretinilor, indiferent de legile adoptate de Lupu și cei ca el, derapajele sexuale depind direct de educația fiecăruia în parte! Copiii mei nu vor fi pederaști și nu vor suferi de debilitate ca Garbuz sau Laguta, deoarece vor avea o pregătire culturală ce le va permite să înțeleagă că organele sexuale sunt destinate procreării, prin plăcere, nu pentru a verifica cu ele excrementele cuiva. Și dacă fiecare om va înțelege că e scârbos și inutil sexul cu persoane de același gen, nu văd care ar fi problema.

   Abaterile de la normal au fost și vor fi o trăsătură a omenirii în general. S-au avut în tub și regi și cerșetori, indiferent de națiune. Doar că nu era atât de mediatizate cazurile, din cauza lipsei mijloacelor de informare în masă, care propagă orice beșină pe post de știre calitativă. Deci nu e nimic nou.

   E curios faptul că împotriva adoptării legii respective sar anume anti-românii rusofoni (predefinit euro-ostili) cum sunt Garbuz, Mihăescu, Laguta, Pascaru și partide-parodii cum e PăSăDă-ul lui Șelin. Ori au motive ascunse, ori își vor prostia protejată prin lege, ca să nu depună un minim efort pentru a educa și influența normal lumea din jur. Cu o lege anti-dicriminare ei se văd impuși să aibă grijă personal de propriile progenituri, însă ei vor ca în URSS - statul să aibă grijă chiar și de viața sexuală a fiecărui tovarăș în parte. Handicapul minții înguste e cel care învrăjbește maldavanii, indiferent de legile adoptate.

  Alt borș e o lege care să permită pederaștilor înființarea familiilor. Astfel de familii nu pot naște copii, deci sunt de prisos, ba chiar nocive căci nu se formează altele normale. Familia e celula societății și dacă e stopată dezvoltarea sa, societatea moare. Anume cu astfel de legi nu sunt de acord.

   P.S. Orientarea sexuală netradițională e un act de desfrâu și nu e adoptată de majoritatea populației, deci e irelevantă orice manifestare în public a celor care o adoptă. Nu e normal să văd parade cu câini, pederaști sau orice fel de circ de prost gust în fața guvernului RM. Toate aceste mofturi să și le satisfacă acasă sau în ospeție la marele popor sheriffian.
Comentarii
0 Comentarii
Tweet-uri

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu