vineri, 17 ianuarie 2014

Spurcata gură a lui Banciu contra spurcaților maldavani.

  Orificiul boral al lui Banciu a pus pe jar maldavanii zilele astea. Banciu, în stilul său obișnuit, toarnă zoaie cu găleata peste maldavani în direct. E un cretin lipsit de scrupule, lăsat din lesă la o televiziune de-a Chiorului - b1. Da, practic și-a șters curul de RM. Da, a spus că unele tânărbasarabence sunt curve și a vorbit despre maldavanii tânărbasarabeni proști. Dar oare vorbește un jurnalist obscur în numele Statului Român? De ce naiba atâta agitație de la gura lui Banciu? Înțelegeam dacă ieșea Ponta cu asemenea vorbe în public, ar fi fost oarecum justificată riposta maldavanilor.

  Dacă ne vom pierde timpul căutând în gura fiecărui idiot obscur, nu am mai face nimic în viața asta. E o mizerie morală Banciu, dar nu asta contează. Ce cu adevărat contează, e că acest individ e insignifiant. Adică un nimeni, un zero barat. Maxim cu ce mă poate afecta Banciu, e o hârtiuță semnată în secția de votare o dată la patru ani. Banciu nu latră la B1 din numele națiunii române. Nici măcar din propriul nume. De ce ar trebui să reacționez la ce spune un gură-spartă?

  Banciu, la cât rahat roade în direct, a fost amendat anume pentru acesta. Deci e clar că opiniile sale nu sunt nici cât negru sub unghie împărtășite de majoritatea societății românești. Și organele responsabile au luat măsuri. Și Banciu e unul singur, care de la 1989 încoace își permite să borască la adresa maldavanilor în public.

  Iar maldavanii care au răspuns mult mai urât sunt mult mai mulți. Citiți măcar comentariile la acel video din legătura de mai sus. Și asta doar pe acel site. Închipuiți-vă ce conținut aveau comentariile pe site-urile românofobilor care-și spun „comuniști”. Comparând cu ce spun maldavanii, Banciu a folosit un limbaj diplomatic la adresa curvelor tânărbasarabence. Cine-i amendează măcar cu un leu? Nci măcar moderate comentariile nu sunt. Plus că în RM există o droaie de așa-ziși politicieni, comentatori politici, analiști de tot soiul care nestingheriți în platourile unor televiziuni latră și fac în fel și chip România. A luat vreunul amendă? Vreun post tv amendat? Adăugați și ziarele și posturile radio.

  Și tot important e faptul că Banciu, prin ofensă, a reușit să activeze câteva dintre bombele maldavnești cu efect întârziat: câțiva maldavani rominoizi și o droaie de așa-ziși centriști. „Pragmatici” care o ard cu „vecinul România”, „să nu uităm de partenerul strategic”, „vrem în UE, dar Unirea cu România e imposibilă” și „vorbim limba română dar suntem moldoveni de naționalitate”. O parte din electoratul PD și PLDM și-a developat adevărata față. E destul ca un idiot la o emisiune să borască ceva la adresa maldavanilor, ca să le cadă multora măștile. Chiar și unor așa-ziși unioniști. Maldavanii în general se împart în trei categorii: cei care urăsc fățiș rominii, cei care ascund ura față de romini și cei care așteaptă cu răbdare motivul să-i urască. Acestea-s criteriile după care se plasează partidele pe eșichierul politic din RM. Respectând ordinea de mai sus, avem de la stânga la dreapta: PCRM , PDM, PLDM.

 Banciu a relevat pe ce e bazată existența statului parazitar - RM: ura față de romini. Deci rominii să se trezească, deoarece au la est un stat vecin și dușman, culmea, format din frați, care oricând pot băga cuțitul în spate.
Comentarii
0 Comentarii
Tweet-uri

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu