sâmbătă, 26 mai 2012

Maldavanii totuși fură!

    ... și nicidecum mai puțin decât rominii. Nu avem cifrele exacte, din cauza plecaților ilegal, dar se spune că sunt aproape un milion și jumătate de români în Italia: în jur de 300.000 maldavani și cam 1.200.000 romini. Fac o paranteză aici, ca să spun că dacă le-ar veni mintea la cap, cei ce vor să stea acolo s-ar declara minoritate națională, astfel să aibă ceva mai multe drepturi. Dar să stea, boii bălții, aparte, că așa le-a spus fratele slav. Că sunt diferiți și e mai bine aparte.

vineri, 25 mai 2012

Pederastie maldavnească

    M-am săturat de sterilele discuții din societatea maldavnească, cu privire la atât de controversata lege a anti-discriminării. Le-a indicat UE ăstora de la guvernare să facă o lege menită să stopeze discriminarea pe orice criterii. Sunt de acord, da, o asemenea lege e necesară maldavanului. Mărul discordiei îl reprezintă partea legii care vorbește despre discriminarea pe criterii sexuale. Anume asta a făcut „pudicii” maldavani să se ridice-ntr-o roată la așa-zișii parlamentari din RM.

vineri, 18 mai 2012

Câte ceva despre Dodon

      Mi-a zis odată unul, cică, hai mă, nu doar pleavă a răsărit pe lângă Vova. L-am rugat să-mi dea exemplu măcar de un om și imediat a realizat că trăia cu o iluzie indusă-n mintea sa, indusă cine știe cum, probabil prin propaganda comutalistă. Zilele astea  citisem cum un Cretin ce se perindă pe la Pulika TăVă, menționase pe www.vocea.pulii.ămdă reușitele lui Dodon. Că a absolvit aia, a deținut funcția cutare... O fi Ghimpu bou, văd și eu asta de multe ori, dar nu despre el e vorba acum. Cine dă două ruble sheriffiene pe studiile lui Dodon? Dacă s-a găsit cumva vreun hăbăuc, îl voi cam stresa cu următoarele.